Članske karte

Poštovani Zvezdaši,
 
Vraćamo se starim zvezdaškim tradicijama iz vremena prvog člana KK Crvena zvezda i oca jugoslovenske košarke Nebojše Popovića, ali u jednom savremenom i za naše sportske klubove u potpunosti novom poduhvatu. Naime, potpisivanjem sponzorskog ugovora između KK Crvena zvezda mts i svetskog lidera u oblasti lojalti programa kompanijom ‘’Cashback World’’, započet je projekat izrade multifunkcionalnih kartica koje predstavljaju člansku, donatorsku i ‘’cashback’’ karticu.
 
Želja kluba je da komunicira sa članovima i planira  klupske aktivnosti u zavisnosti od interesa, starosti, lokacije ili pola naših članova. Doba je modernog marketinga, ali i stari kako to marketing stručnjaci nazivaju Point of sale, POSA marketing na štandovima za vreme utakmica i dalje igra važnu ulogu. Stvorena je jedna zdrava i pozitivna atmosfera među donatorima različitih godina, shvatanja i iz različitih država u vremenu opšteg nepoverenja.
 
U ime tima Doniraj i dominiraj zahvaljujemo se svim donatorima na ukazanom poverenju i iskrenoj podršci koji ste pružili i pružate klubu. Vaša podrška je odigrala važnu ulogu u kriznim trenucima. 
Doniraj i Dominiraj je ipak znatno više od lepe petocifrene svote u evrima. Akcija i članstvo daje klubu:
  • osnovu, 
  • sigurnost kada "stvari krenu loše",
  • marketinški i sportski potencijal, 
  • društveni značaj.  
 
Donacije se računaju kao članarina. Košarkaški klub je več pružao i želi da u budućnosti nastavi sa praksom pružanja različitih privilegija svojim donatorima. Svoje donacije možete uvek proveriti preko http://www.did.rs sajta, koji je i sam donacija. Tamo se možete i prijaviti za donatorsku e-mail listu ili predlagati dalje DiD aktivnosti. U e-mail biltenu (newsletter) idu najave utakmice, aktuelnosti, ali i ekskluzivni donatorski sadržaji, kao naprimer prvo DiD okupljanje u inostranstvu sa meča u Valensiji. Nadamo se da će članovi poželiti da se okušaju i kao bilten autori i opišu svoja gostovanja.

 

Članska karta, koju je klub već najavio, omogućuje ne samo brojne privilegije koje su usko vezane za naš voljeni klub, već i kupovinu širom Evrope uz povraćaj procenta novca,  takozvani cashback. Cashback radnje u vašoj okolini možete naći korišćenjem ‘’Cashback’’ aplikacije za mobilne telefone.
 
Postoje različite pogodnosti i shodno tome različite članske kartice. Privilegije svim donatorima biće u skladu sa visinom donacija, a samo neke od njih su popusti pri kupovini dnevnih ulaznica, prvenstvo kupovine sezonskih karata, personalizovani dres KK Crvena zvezda… Ali, više o tome govorićemo krajem marta kada će biti moguće preuzimanje članskih karta KK Crvena zvezda. Tada će biti i moguće učlanivanje, a privilegije različite u zavisnosti od toga koju ste člansku kartu izabrali. Podsećamo, klub ceni svoje donatore i svojom donacijom ste već postali članovi, a krajem marta ćete moći i da formalizujete svoje članstvo u KK Crvena zvezda.
 
Doniraj i dominiraj  poziva sve Zvezdaše da budu uz naš košarkaški klub u odlučujućim utakmicama. Prva prilika je već u nedelju, kada nas očekuje prvi polufinalni meč protiv ekipe Mornara iz Bara u našoj kući. Klub se pobrinuo da ulaz na tribine dvorane ‘’Aleksandar Nikolić’’ bude besplatan.