"Doniraj i dominiraj" je pokrenula grupa prijatelja košarkaškog kluba Crvena Zvezda različitih godina i karaktera sa ciljem da najveći sponzori našeg KK budu njeni navijači. Verujemo da zvezdini navijači mogu da obezbede osnovnu finansijsku stabilnost kluba, tako onemoguće negativne spoljne uticaje i time se nastave sportski rezultati, koji su nam svima poslednjih godina pričinjavali veliko zadovoljstvo. Nije to prazna priča, već iskrena želja i trajno opredeljenje naših navijača u zemlji i inostranstvu zasnovano na broju zvezdinih pristalica.

Želimo da se broj i mapa donatora poveća i tako pojedinačne uplate svedu na svima prihvatljivu meru. Sami pokretači akcije nemaju nikakve koristi od donacija, već su medju prvim donatorima kako po uplatama, tako i po radu na akciji. Akcija se vodi uz saradnju sa našim košarkaškim klubom, ali niti je zahtevana, niti je pod kontrolom rukovodstva kluba. Osmišljena je sa namerom da bude transparentna po uzoru na uspešne donatorske akcije, što potvrdjuje i početni uspeh akcije, koji možete videti na naslovnoj web strani.


Pošto je sama donatorska akcija predmet površnih negativnih etiketiranja, moramo da kažemo i šta akcija nije:

  • Akcija neće i ne može da reši kompletno finansijsko funkcionisanje evroligaškog kluba. Zato je zadužena uprava kluba.
  • Akcija nema nikakve veze sa organizovanim navijačkim grupama.

Ovaj web sajt služi za komunikaciju sa donatorima. Svi podaci koje vidite na ovom sajtu su zasnovani na javno dostupnim podacima sa KK Crvena zvezda sajta. Tabela donatora je izračunata na osnovu tabele donacije. Ne postoji baza podataka članova, mi nemamo i ne želimo da imamo vaše lične podatke, kao što su kućna ili email adresa. Zato pitanja u vezi članstva, sezonskih i fan store artikala postavljajte kao i pre direktno košarkaškom klubu.

Ovde preko kontakt forme postavljajte pitanja u vezi donacija ( tačnost vaših podataka, načini donacije, ... ), kao i konkretne predloge daljeg razvoja akcije. Korisni i zanimljivi "Doniraj i dominiraj" linkovi su na vrhu ove stranice.

Vaš DiD tim